Höstlovstips

Helsingborg är en perfekt stad för några sköna höstlovsdagar med familjen. Här hittar du häftiga aktiviteter för alla åldrar både inne och ute. Stanna kvar för en skön hotellövernattning med kuddkrig på rummet och hotellfrukost. Kolla in vår lista här nedan full med båda läskiga och coola aktiviteter.

Välkommen till ett paradis för alla som älskar lego. Bygg på egen hand i stora områden fulla med lego. Häng med på workshops där du kan finslipa din teknik och kolla utställningen med stora mästerverk.

Tillgänglig; 28 och 29 oktober.

Häng med på en läskig väsenvandring som bygger på sägner från vår svenska folktro. Vandringen passar modiga barn från 6 år och uppåt och varar i cirka 60 minuter.

Tillgänglig: 31 oktober och 1 november.

Upplev en magisk kväll på Sofiero. Under Höstljus är hela slottsparken stämningsfyllt upplyst med vackra ljusinstallationer. Strosa runt, stanna för en varm choklad och bara njut tillsammans.

En tur till Danmark är alltid spännande! På Kronborg Slott pågår den populära utställningen Monster. Andra populära besöksmål är Sjörfartsmuseet och Öresundsakvariet.

I city händer det alltid en rad spännande aktiviteter under höstlovet. Här kommer länk till HBG Citys program inom kort.

Sagor och sägner i skenet av fladdrande ljus och dunkla vrår. Lyssna på spöklika sagor när Kärnans sagoberätterska sätter stämningen för höstlovets mörka kvällar.

Tillgänglig: 31 oktober – 2 november.

Fler populära aktiviteter

Här gillar barnen att käka

Här sover hela familjen gott

Comfort Hotel Helsingborg är ett trendigt hotell med enkla och smarta lösningar, bara 500 meter från Helsingborg C. Det självklara…

Radisson Blu Metropol Hotel har ett centralt läge i Helsingborg och erbjuder en trevlig stämning med modern design och personlig…

Hotell Stadsparken är ett personligt hotell med central placering i Helsingborg. På Hotell Stadsparken sover ni gott i trivsamma rum…

Elite Hotel Marina Plaza är en inbjudande mötesplats med havet på ena sidan och Helsingborg C på den andra. Bo…

Få en känsla av weekend hela veckan och njut av en drink i vår rooftop bar, med magisk utsikt över Sundet, ta…

Dream – Luxury Hostel ligger mitt i centrala Helsingborg och är ett modernt vandrarhem med hotellkänsla. Ett stenkast till Helsingborg…