Bryggerier & Vingårdar

I Nordvästra Skåne ligger vingårdarna tätt och känslan av Toscana infinner sig lätt. Detsamma gäller för hantverksbryggerierna som erbjuder spännande lokala smaker.

Är du intresserad av lokalproducerad öl och svensk vinodling så är Helsingborg helt rätt plats att besöka. Här är valen många från vackra vingårdar till hippa hantverksbryggerier. Hyr gärna en cykel och cykla mellan vingårdar och bryggerier. På flera kan du dessutom boka provningar och guidade turer.

Vingårdar

Lottenlund Estate ligger endast ett par kilometer utanför staden i den lilla byn Allerum. Allén som leder fram till vingården med vajande vinfält på båda sidor för tankarna till Toscana. Och så fortsätter det sedan ut mot vackra Kullahalvön och Bjärehalvön på vingård efter vingård. Boka in en provning på någon av gårdarna och smaka vinet på plats bland vinrankorna.

Ta cykeln genom Sveriges Toscana! Denna cykelrunda erbjuder en fantastisk kombination av spektakulär natur, vacker kustlinje och underbara dryckesupplevelser. Nordvästra…

Hantverksbryggerier

Från traditionella ale till moderna IPA:er. Varje bryggtillverkare erbjuder en unik smakupplevelse. Dyk ner i stadens rika ölkultur och njut av förstklassiga hantverksdrycker.

Boka dina Helsingborgs-upplevelser här

I vår bokningshubb finns allt från upplevelser till aktiviteter, inträdesbiljetter och boenden på en och samma plats! Vi ses i Helsingborg.

Mer inspiration

Tips! Använd gärna filterfunktionen för att hitta det du söker.