Sommar i Helsingborg

Juli i Helsingborg

Allt luktar ljuvligt, allt smakar fantastiskt och sommaren står i full blom. Juli är kvällsdoppen från bryggan, musiken från den efterlängtade konserten, smaken av mjukglass med strössel och fräknarna på din solbrända hud.

Bubblare i juli

Helsingborgs egen sommarscen är tillbaka. Livemusik i hjärtat av Helsingborg – där norr och söder möts. Alltid klockan 18:00, alltid fri entré!

Datum: Torsdagar 27 juni-15 augusti, Musikparken

I år kommer hela Olympia Park att gunga när Zara Larsson, Martin Garrix, Viktor Leksell, Molly Sanden och många fler intar scenen.

Datum: 12-13 juli, Idrottsoasen på Olympia Park

Välkomna till Color Madness – en färgsprakande fest där du tävlar mot andra i ett hejdundrande färgkrig till musik med skön vibe.

Datum: 6 juli, Stadsparken

Sommarens utställningar

Sommaren i Helsingborg bjuder på en rad olika utställningar med allt från vackra växtutställningar till historia, konst och småkryp.

Tips för sommarlediga barn och ungdomar

Kom och låna något av vårt fantastiska lekmaterial. Delta i spännande aktiviteter varje dag från beachvolleyboll till skattjakt.

Datum: 10 juni – 3 augusti (måndag-lördag)

Var med och bygg Jutan  D.I.Y skatepark. Skatetävlingar, utflykter, grillkvällar, grafitti och goda skate sessions.
v. 24-27 och 29. Håll dig uppdaterad på @jutanhbg

Var med i bibliotekets läsutmaning där du lånar och läser fem biblioteksböcker under juni, juli och augusti. Mycket läsglädje i sommar!

Det är ingen sommar utan matupplevelse! Välkommen till vår matlagning på Tryckeriet där vi tillsammans lagar en tre rätters meny, för- huvud- och efterrätt.

v. 25, 26 och 27

Julis sommarveckor

Här kan du enkelt se vecka för vecka vad som är på gång i Helsingborg under juli månad.

Vecka 27 | 1 juni – 7 juli

Vecka 28 | 8 juli – 14 juli

Vecka 29 | 15 juli – 21 juli

Vecka 30 | 22 juli – 28 juli

Vecka 31 | 29 juli – 4 augusti