5 anledningar att välja Helsingborg för möte och konferens

Helsingborg är en spännande stad med ett utmärkt läge. Hit tar ni er enkelt och valen är många för att få till det bästa mötet.

1. Här är allt nära

Det bästa med Helsingborg är att här promenerar ni till allt. I stort sett alla hotell ligger några minuters promenad från Helsingborg C och runt hörnet väntar stadens bred utbud av restauranger och nöjen.

2. Anläggningar med hög kvalitet

Helsingborg är en mötesstad med anläggningar av hög kvalitet både när det kommer till fysisk utformning och service. Hit återvänder gärna grupper.

Helsingborg är utsett till en av Europas mest hållbara och innovativa städer. Staden är extra starka i vissa sektorer där det även sker spännande testverksamhet. Är ni verksamma inom dessa områden finns det spännande möjligheter till studiebesök eller föredrag. Vi hjälper gärna till med kontakter.

Helsingborg är en av Sveriges krogtätaste städer i kombination med den skånska myllans goda råvaror. Välj mellan fine dining med hög klass eller en mer avslappnad atmosfär. På flera restauranger sitter ni även på första parkett vid strandlinjen.

5. Kittlande aktiviteter

Utbudet utanför mötesrummet är stort och här finns något för alla. Välj mellan allt från utmanande klättring på Kullaberg till en vinprovning på Lottenlund Estate.