Padel

Padel har snabbt blivit en av Sveriges mest populära sporter. Det är en enkel och kul sport du spelar två mot två, perfekt för kompisgänget eller familjen. Sporten liknar tennis till stor del, med den stora skillnaden att du får ta väggarna till hjälp under matchen.

Helsingborg är en stor padeldestination i Sverige. Det är faktiskt så att det finns flest antal padelhallar, fördelat på invånarna i staden, i hela Sverige. Här finns flera olika typer av hallar, de med över 12 meter i takhöjd för ultimat upplevelse, hallar med flera utomhusbanor för kul spel under sommarhalvåret och några banor är belagda i sköna grönområden.

Har du aldrig testat padel förr eller är en inbiten fantast redan har du kommit rätt. Helsingborg är den perfekta staden för dig som vill få en svettig aktivitet som garanterar skratt. Padel är kul för alla!

Helsingborgs padelbanor

Padel Crew har 22 banor, fördelat på två anläggningar i Helsingborg. Den största ligger på Rännarbanan i södra Helsingborg och har 19 banor. Alla med minst 12 meter i tak och möjlighet till ”spel utanför planen”. Här finns möjlighet till både vanligt spel, träning och tävlingar. Rack och bollar hyr du på plats. Dessutom ligger hopplandet Jumpyard i samma byggnad, vilket ger en perfekt upplevelse för hela barnfamiljen!

Rännarbanan 32, Helsingborg

042-442 26 50

Helsingborgs Padel är senaste tillskottet av hallar och ligger i östra delen av Helsingborg. Här erbjuds en fräsch atmosfär och fint café med både möjligheter till fika och lättare mat. Här finns möjlighet till både träning och spel, rack och bollar hyr du på plats. Helsingborg Padel har 13 banor, åtta inomhus och fem utomhus varav två är singelbanor. Perfekt för sommarens soliga dagar!

Pinnmogatan 2, Helsingborg

042 – 400 72 00

Helsingborgs Racketklubb var först med padelbanor i Helsingborg och erbjuder förutom padel både squash och tennis. Helsingborgs Racketklubb ligger i södra delen av Helsingborg och erbjuder fyra inomhusbanor och en utomhusbana. Du kan hyra rack och köpa bollar i receptionen. I anslutning hittar ni även Nordic Wellness gym om lusten för extra träning skulle slå till!

Hortensiagatan 8, Helsingborg

010-155 54 23

Padel & Pilates ligger i Ödåkra i mysiga Spritan och är ett nytt tillskott i Helsingborgs padelsväng. I en anrik lokal hittar ni Padel & Pilates fyra padelbanor inomhus. Passa på att ta med träningskläderna när ni ger er av mot Spritan för en god bit mat eller shopping och testa på den härliga sporten padel.

Fabriksgatan 2, Ödåkra

042 – 128190

PCF-Padel & Fitness Club ligger på Råå, söder om Helsingborg. Här har man satsat mycket på känsla och kvalité med smakfulla färg och materialval hela vägen igenom.
Hallen består av fyra dubbelbanor, en singelbana, ett behandlingsrum där naprapat finns samt ett topp utrustat gym på 280kvm med utsikt mot padelbanorna.

Landskronavägen 16, Helsingborg

073 6171292

Pålsjö Tennis ligger i anslutning till grönskande Pålsjö. Klubben inriktar sig främst mot tennis men har även en utomhusbana som ligger på läckert läge. Rack går att hyra i receptionen. Utmana vännerna på en match i solen och avsluta med en vedeldad pizza från Trattoria Bonasera som ligger intill banan.

Romares väg 14C, Helsingborg

0733-24 53 34

Padelverkstaden – här erbjuds fem moderna banor varav den ena är en singelbana. Här har man satsat genomgående på kvalitet för en bra upplevelse med bland annat det bästa konstgräset, bländningsfri ledbelysning och mellan betongen och konstgräset ligger en gummimatta för att minska belastning på rygg, knä, hälsenor m.m.

Torbornavägen 1, Helsingborg

073 267 80 80

Idrottsoasen är stadens lekfulla mötesplats som erbjuder en utomhusbana för padelsugna. I området finns fullt av andra aktiviteter som passar barn och ungdomar så som, streetbasket, innebandy, futsal, parkour, beachvolleyboll, pannafotboll, boule, utegym och pingis. Ta med hela familjen och få en aktiv dag!

Olympiaområdet, Helsingborg

Svenska