Volvo Car Scandinavian Mixed till Helsingborg och Vasatorps GK

Vasatorps golfklubb utanför Helsingborg en sommardag.

Vasatorps Golfklubb är värdbana för Volvo Car Scandinavian Mixed den 6-9 juni 2024! ”Det är verkligen en stor ära att vara medarrangör till Volvo Car Scandinavian Mixed och är något vi har längtat efter”, säger Louise Friberg, vd och klubbchef på Vasatorps Golfklubb.

Tävlingen som arrangeras tillsammans med DP World Tour och Ladies European Tour återvänder till södra Sverige och nu till Helsingborg. Tävlingen är världens första helt jämställda golftävling och består fortsatt av 78 kvinnor och 78 män som spelar om en gemensam prissumma och pokal.

”Vi är oerhört glada att få välkomna Volvo Car Scandinavian Mixed 2024 till Helsingborg och Skåne. Under många år har staden och Skåne satsat målmedvetet på golf som profilskapande evenemang. Med sitt unika hållbarhets- och jämställdhetskoncept skapar denna golftävling i världsklass flera stora värden för oss lokalt och regionalt. Det är helt rätt för oss i Helsingborg och Skåne!” säger Carina Leffler, stadsdirektör Helsingborgs stad och Carla Aguirre Mouritzen, vice vd Visit Skåne AB i ett gemensamt uttalande.

Vilken fantastisk golfsommar vi har att se fram emot! Läs hela pressmeddelandet här: https://lnkd.in/diS375ur