Välkommen till Besöksnäringsträff 19 april

Två personer cyklar genom rapsfält. Sett från ovan


Det är dags för alla oss som arbetar med besöksnäring i Helsingborg att träffas igen. 2023 lanserades Helsingborgs nya destinationsstrategi, Älska Helsingborg med fokus på hållbar turism och en växande besöksnäring. En viktig förutsättning för att lyckas som destination är att vi arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål och du är en viktig del i detta arbete. Just därför hoppas vi att vi ses den 19 april på Bollbrolyckan.

Var: Bollbrolyckan, Bollbrogatan 6, Helsingborg.
När: 19 april klockan 09.00-13.00, mingel med kaffe från 08.30.

Program
Under träffen gör vi en tillbakablick på det som har gjorts 2023 men vi blickar också framåt på vad som händer under resten av 2024.

En del i programmet innebär att du är välkommen att anmäla diskussionsämne som just du tycker är relevant för dig och din verksamhet. Exempel på detta kan vara hållbar utveckling inom branschen, hur kan vi gemensamt sälja destinationen och hur skapar vi fler reseanledningar till Helsingborg året runt. I anmälan längre ner kan du lämna förslag på vad du vill diskutera.

Vi avslutar dagen med gemensam lunch på Bollbrolyckan. Hela dagen är kostnadsfri och öppen för dig som arbetar med besöksnäring i Helsingborg. Bjud gärna med en kollega! 

Skulle du få förhinder – kontakta oss så fort som möjligt, så att vi kan minska matsvinn och onödiga kostnader.

Anmäl dig här: Inbjudan besöksnäringsträff 19 april 2024 (bwz.se)