Solnedgångskampanj

solnedgång över sundet

Under hela augusti kör vi en solnedgångskampanj mot framförallt Danmark men även södra Sverige. Vi vet ju att vi har dem bästa solnedgångarna i Helsingborg men nu är det dags att fler upplever och njuter av dem här på plats.

Kampanjen är en del av arbetet med vår gemensamma destinationsstrategi Älska Helsingborg där en del är att vi ska försöka kraftsamla tillsammans för att nå ut bäst. Därför uppmanar vi alla att skapa sin twist av kampanjen i egna kanaler!

I vår publika bildbank har vi skapat en hel mapp med massor av solnedgångsbilder från olika platser runt om på destinationen, såklart är alla dessa fria för er att använda. I visit Helsingborgs kanaler kommer alla annonser börja med Upplev Helsingborg följt av…

-och gunga i solnedgången

-och käka i solnedgången

-och tura i solnedgången

-och cykla i solnedgången

-och golfa i solnedgången….

Ja ni förstår själva att listan kan göras hur lång som helst. Kanske har ni egna bilder från just er verksamhet i solnedgången? Använd dem och tagga gärna @visithelsingborg

Självklart behöver ni inte använda er av just samma text som ovan. Alla kopplingar till solnedgång är värdefulla. Kanske ni tipsar om just era bästa platser för att beskåda solnedgången eller så erbjuder ni era besökare en unik möjlighet att uppleva solnedgången hos er.

Kommer ni på några goda idéer, dela dem gärna med oss genom att skriva i FB gruppen för Helsingborg | Besöksnäring.

Här nedan ser ni ett urval av våra annonser för den svenska marknaden.

Har du frågor om kampanjen kontakta Evelina.johnsson2@helsingborg.se eller anette.lindstrup@helsingborg.se