Nyhetsbrev besöksnäringen

ett barn kastar upp löv. inramat av en skog på hösten - Pålsjöskog

Hej !

Det öser ner utanför fönstret – ett riktigt skånskt höstväder. Men med tända ljus och en helt färsk ”Älska Helsingborg” framför sig så kan man drömma om framtida utflykter i den här vackra regionen. Årstiderna har helt klart sin charm att njuta av.

I går var jag på ”Höstljus” på Sofiero och jag kan varmt rekommendera alla att gå dit. Att kombinera Sofiero och Symfoniorkestern är ett fantastiskt drag. Så mäktigt att stå och höra hela orkestern spela samtidigt som ljuset följer med i takterna. Gör ett besök och njut – ni kommer inte att ångra er.

Julen närmar sig med stormsteg – på söndag är det endast 7 veckor till julafton. Snart är det dags för årets första julmarknad på Råå och sedan följer det flera därefter. Själv har vi en tradition att alltid besöka Spritans julmarknad och sedan någon helg senare Helsingborgs Citys. Så härligt ta med sig barnbarnen och se julens förväntningar genom deras ögon.

Vi hoppas ni läser och har nytta av våra utskick. Saknar ni något? Kommer de för tätt? Eller för sällan? Eller är det något annat ni vill framföra så ser vi fram emot att höra av er. Maila till visit@helsingborg.se. Tillsammans blir vi bättre!

Avslutar med att tacka er alla för det engagemang som vi såg på vår senaste besöksnäringsträff på Elite Hotel Marina den 19 oktober. Vill du vara en del av någon av arbetsgrupperna ser vi fram emot att höra av dig. Vi kan inte vara för många som engagerar sig i att lyfta vår destination.

Läs hela nyhetsbrevet här: Höstnyheter om vår älskade destination (bwz.se)

Höstliga hälsningar från oss alla,

Helena Wennerström