Nyhetsbrev besöksnäringen – Mars 2024

Tre personer blickar ut mot havet med grönskande natur i förgrunden

Hej!

Är det verkligen vår? Ja, ibland undrar man med tanke på vädrets makter. Men helt klart är att våren är här och vi går mot ljusare tider.

De svenska destinationsdagarna är nu runt hörnet – 210 besökare från hela Sverige kommer att vistas i Helsingborg mellan den 10-12 april. Programmet är satt och det kommer att vara intressant inom allt från evenemang, möten som destinationsutveckling. I kommande besöksnäringsutskick kommer vi att skriva några rader om innehållet som ni alla kan ta del av.

Redan den 6-9 juni är det sedan dags för nästa stora arrangemang – Volvo Scandinavian Mixed på Vasatorps GK – en internationell tävling för både damer och herrar där Rydebäckstjejen Linn Grant kommer att spela vilket gör det än attraktivare för oss i Helsingborg. Här förväntas minst 40 000 besökare att komma under fyra dagar vilket kommer att synas både på hotellen som i stan. Veckan innan är det golftävling på Allerums GK – Dormy Open som är en nationell tävling för damer – vi är helt klart en stark golfdestination.

Hoppas få träffa er alla den 19 april på Bollbrolyckan.

Läs hela nyhetsbrevet här: Glad påsk från Helsingborg (bwz.se)

Soliga men blåsiga vårhälsningar
Helena Wennerström