Lyckad visningsresa för danska mötesbokare

Som ett resultat av vår medverkan på Optimeetmässan i Köpenhamn tidigare i år, så hade vi förmånen att bjuda in danska mötesbokare till en visningsresa. Under två dagar i september fick gruppen ta del av vilka fantastiska möjligheter som finns i Helsingborg.

Med den här visningsresan ville vi framförallt påvisa hur enkelt det är att ta sig till Helsingborg, men också hur nära det är till allting väl på plats. Att Helsingborg är en cykeldestination och att cykel är ett av de absolut bästa sätten att uppleva Helsingborg på. Förutom fantastiska konferensfaciliteter, ville vi också visa på lokala och unika upplevelser att göra utanför konferensrummet, men också hur kompetensutveckling med studiebesök, kan lyfta ett möte eller en konferens.  

Det blev besök på olika konferensanläggningar, studiebesök i Oceanhamnen och Helsingborg Innovation District. Vi tog del av vad Sofiero kan erbjuda grupper, besökte en av Sveriges största vingårdar och provsmakade både choklad och lakrits. Allt i en härlig mix av god mat och dryck och en fantastisk gemenskap.

Vill du läsa programmet i sin helhet, så kan du göra det här.

Några citat från deltagarna

”Virkelig spændende program. Jeg var sikker på at det eneste som var interessant for mig ville være hotellerne og Innovation district, men fredagen var langt mere spændende end jeg havde regnet med. Virkelig godt!”

Senior Project Manager, One Event

”Det var spændende at se den variation, der er på hotellerne/konferencestederne, men også at se noget af det, som Helsingborg i øvrigt byder på.

Og det var virkelig godt strikket sammen, planlagt og gennemført.”

Chefskonsulent, ekonomi, Socialpedagogerna Danmark

Vill du veta mer om visningsresan? Kontakta gärna Anette Lindstrup på anette.lindstrup@ helsingborg.se