Besöksnäringsträff 19 oktober

Gruppbild med ca 40 personer som står uppradade i två led.

Den 19 oktober samlades ca 45 personer från besöksnäringen i Helsingborg på Marina Plaza. Arbetet med vår gemensamma destinationsstrategi Älska Helsingborg har varit igång sedan januari och nu var det dags att samlas, summera tiden som gått och fortsätta drömma framåt.

Andreas Roth, omvärldsanalytiker, startade dagen med en uppdatering om hur det gått än så länge under året för besöksnäringen i Helsingborg. Därefter fick vi höra vad som gjorts och planer framåt från de fyra olika fokusgrupperna kopplade till strategin: Marknad och Destinationsutveckling, Möten och Evenemang, Hållbar Destination samt Branschrådet för besöksnäringen.

Vår vision är att Helsingborg ska vara Sveriges mest omtänksamma destination med driv året runt. Med den färskt i bakhuvudet fick vi sedan med ledning av Fredrik Albihn från Visit Skåne drömma framåt. Vi fick med oss massor av idéer och tankar hem på hur vi tillsammans kan arbeta framåt. Vi vill tacka alla deltagare för ett högt engagemang, härlig energi och många intressanta diskussioner.

Missade du träffen? Nästa blir till våren 2024.
Glöm inte att gå med i gruppen Helsingborg | Besöksnäring på Facebook för senaste nytt.

Vill du engagera dig i en av Älska Helsingborgs arbetsgrupper? Anmäl ditt intresse till oss så berättar vi mer.
Anette Lindstrup anette.lindstrup@helsingborg.se
Evelina Johnsson evelina.johnsson2@helsingborg.se
Hanna Myrbäck hanna.myrback@helsingborg.se