Mikaeli marknad

24 september 2023, 10:00 - 17:00

24 sep
Mikaeli marknad

Årets stora höstfest och storslagna final på våra skördeveckor avrundar årets sommarsäsong på Fredriksdal museer och trädgårdar. Under Mikaeli marknad fylls hela museiområdet med matförsäljare, bönder, glada stadsbor, musiker och dansare. Kom och njut av allt det naturligt goda och ta del av historisk marknadsstämning.

Missa inte höstens mysigaste marknad. Här säljs säsongens bästa grönsaker och frukt från skånska jordar, chark, bröd och godsaker från småskaliga bönder och mathantverkare. Förvänta dig ett sällan skådat marknadsmyller med försäljare av unikt och handgjort, modern design och innovativa produkter. På Mikaeli marknad kan du även bli inspirerade av duktiga odlare, pomologer och lokala mathantverkare.

Dagen innehåller också musik, sång och dans och mängder av aktiviteter för såväl små som stora. Prova olika traditionella hantverk, ta del av kulturhistoria, lär dig mer om byggnadsvård och hälsa på våra sällsynta lantrasdjur. Temat är som alltid höstskörden med fokus på det naturligt goda.

Entré: förhöjd entré 150 kronor för vuxen. Fri entré med Kulturkortet och för barn och unga till och med 18 år.

Mikaeli marknad

  • 24 september 2023, 10:00 - 17:00
  • Längd: 7 timmar

Plats

Fredriksdals museer och trädgårdar
Gisela Trapps väg 1
254 37 Helsingborg

Visa på karta