Här hittar du aktuella sommarjobb i Helsingborg.

Sommaren i Helsingborg vill du inte missa!

Paolo's

Restaurang och fik

Vi söker sommarpersonal till vårt café/bistro Paolo’s. Vi söker dig som har en härlig personlighet och kan servera våra gäster med glimten i ögat i ett högt tempo. Serveringsvana är meriterande.

Lydinge Resort

Hotell och restaurang

Jobba extra i restaurangen / frukost

Ellys ost & delikatesser

Ost/deli/restaurang

Vi söker tre medarbetare till sommarsäsongen på 15-20h/veckan med start 30/5. Minst 20 år gammal, gärna vana av att ha jobbat inom service, med färskvaror och eller delikatess. Intresse för mat, plikttrogen, social och brinner för bra service! Tjänsten gäller från den 30/5 till 4/9. Välkommen med din ansökan senast den 30/4.

Docken

Restaurang och bar

Nu söker vi på Docken personal till sommarsäsongen! Kök, servering och bar från slutet av april till slutet av september. Kom och jobba med oss mitt i hamnen med dess oslagbara vackra läge. Missa inte chansen!

The summer is coming

Restaurang och bar

Sommaren är snart här, och det innebär att vi På Bishops Arms Marina Plaza måste stärka och utöka vårt arbetsteam i puben. Vi söker extrapersonal vid behov men också personal för sommarsäsongen inom både bar samt servering. För att lyckas som servitör/servitris inom The Bishops Arms bör man ha ett stort intresse för öl, mat samt andra drycker i allmänhet, och en stor passion för service, så vill du bli en del av vårt enastående arbetslag som uppskattar humor, lust, arbete och service i ett högt tempo, så är det bara att skicka in ditt CV och personliga brev!

Du kan även besöka vår hemsida där kan du få mer information om Bishops Marina! http://bit.ly/hbg-bishop

Elite Hotel Marina Plaza

Hotell

Nu söker vi servicemedvetna medarbetare. Receptionen är navet på hotellet och ansiktet utåt mot våra gäster. Det är här som både första och sista intrycket skapas. I arbetsuppgifterna ingår in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av telefonväxel, bokningar, receptionsadministration samt allmän service till våra gäster. Vi söker dig som har en väl utvecklad känsla för förstklassig service vilket är en förutsättning för att leverera gästupplevelser på hög nivå.

Som hotellstädare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för städning på hotellrum och de lokala ytorna på hotellet så som bland annat lobby, restauranger, gästtoaletter och konferensrum.

Extrapersonal till diskplock, prepp, finns det någon erfaren person så finns även annat så som buffé hantering och frukostkock.

Cirkus Bar & Taqueria

Restaurang och bar

Cirkus Bar & Taqueria söker bartender med stort fokus på gästen (och festen)! Vi söker nu en bartender till Cirkus Bar & Taqueria för att förstärka vårt härliga team. Vi söker dig som älskar att jobba med drycker och alltid har gästen i fokus. Vi är ett festligt ställe i hjärtat av Helsingborg. Så klart är god service viktigt i jobbet och att hjälpa gästerna i deras val av dryck. Vi har ett stort utbud av Tequila & Mezcal. Vi har öppet sent in på natten. Arbetet kan tidvis vara intensivt så det är bra om du är stresstålig och kan möta både gäster och kollegor med ett leende, du bör vara över 20 år med minst 2 års erfarenhet. Har du säsongsarbetat är det ett stort plus. Välkommen med din ansökan.

Clarion Hotel sea U

Hotell och restaurang

Lediga jobb – Vi behöver förstärkning och det är här du kommer in!
Nordic Choice Hotels har haft en rekordsommar och vi ser nu ljust på framtiden. Vill du vara med på resan och bli en del av oss? Nu behöver vi förstärkning för att fortsätta kunna leverera service i världsklass till våra gäster och det är här DU kommer in! Vi har flera lediga tjänster och vill göra den här resan tillsammans med dig så om du vill jobba på hotell eller restaurang och dessutom på Nordens bästa hotellkedja ska du ansöka redan idag.

AtMollberg

Restaurang, hotell och bar

Vi söker sommarpersonal i både servis och bar på anrika Hotell Mollberg. Vi söker dig som är en glad servicestjärna som med charm och glimten i ögat kan ge våra gäster den bästa upplevelsen. Erfarenhet av servering är meriterande.

Hotellreceptionist – extra vid behov samt sommarsäsong.

Hotell Kärnan

Hotell

Vi söker extra och sommarjobbare inom Housekeeping, Frukost och Reception.

Vass

Restaurang och bar

Erfaren kock för arbete på dagtid, erfaren bartender och erfaren servitris. Härlig restaurang med stan på ena sidan och havet på andra, med en härlig stämning bland personalen och gästerna. Högt tryck över sommaren, både deltid och heltid sökes framför allt för säsongsarbete men chans till förlängning kan bli aktuellt.

Tikal

Restaurang och bar

Vi söker dig som vill jobba några extra timmar då och då. Du har erfarenhet av restaurang och bar. Du kanske redan jobbar någonstans eller pluggar men vill jobba några extra timmar på helgerna och vissa kvällar. Tikal är en syd/latinamerikansk restaurang på Mariatorget i Helsingborg.

Good Morning+Helsingborg

Hotell och restaurang

Vi behöver personal till vår städavdelning, frukost och kvällsrestaurang.

Maila etka.hamza@gmorninghotels.se för städ och för restaurang asa.malmquist@gmorninghotels.se.

Telegrafen

Restaurang och bar

Vi behöver folk med bar & köksvana som har snabba fötter. Från nu tom 3 juli, sen efter sommaren igen.

Brasseriet Oceanhamnen

Restaurang

Servitör/servitris & kock

Old Times restaurang

Restaurang

Vi söker servitör/servitris och köksbiträde för säsong ( eller längre period) Vi är ett litet och väl sammanfogat team där intresset för maten och upplevelsen för gästen står högst upp på listan. Det viktigaste för oss är att du skall ha kärlek till det du gör. Du skall klara att jobba under högt tempo under långa stunder samt vara en lagspelare i ett team där alla hjälper varandra och har kul under arbetsdagen. Erfarenhet på minst 1 år med liknande arbetsuppgifter är ett krav. Om denna tjänst låter rätt för dig skickar du din ansökan med CV samt personligt brev till boka@oldtimes.se

The Tivoli

Restaurang och bar

Personal sökes till Helsingborgs härligaste, knasigaste och mest händelserika nöjespalats. The Tivoli är en venue för liveuppträden så som musikkonserter och standup-shower. Verksamheten bedriver både interna och externa arrangemang med stor variation av innehåll för en bred publik och målgrupp. Heltid/deltid/timmar finnes från maj/juni och anställning sker löpande. VI SÖKER ERFARNA: En styck kökschef, kockar, bartenders & serveringspersonal.

Svenska