Vill du vara med och stärka och sprida Helsingborg? Här hittar du allt du behöver.

Vårt mål är att Helsingborg ska vara staden med Sveriges bästa livskvalitet. Vi är på god väg, men för att nå ända fram behöver vi vårda, utveckla och sprida Helsingborg som stad. Var med du också!

Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vår verktygslåda för att du ska kunna kommunicera Helsingborg på ett inspirerande och enkelt sätt.

Lycka till och glöm inte att hojta om du saknar något!

Tipsa oss och skicka in material

Har du tips på smultronställen som borde finnas med på denna sidan? Vill du sprida dina bilder, texter, filmer eller annat material? Hör då av dig till oss.
Skicka ett mejl med ditt tips eller material till visit@helsingborg.se. Materialet som du vill sprida, till exempel bilder eller filmer, får licensen CC BY. Det får spridas och omformas, men den som skapat materialet måste anges som exempelvis fotograf. Välkommen med din bild, text eller film.

Palmer på Tropical beach i Helsingborg

Bilder

Alla bilder i biblioteket är fria att använda under licensen CC BY 2.5 både kommersiellt och redaktionellt, men bara i sitt rätta sammanhang där en tydlig koppling till Helsingborg ska framgå.

skrivmaskin pexels 2

Texter

Vi har tagit fram ett antal texter om Helsingborg, som är fria att använda.
Använd dem som de är, ta delar av dem eller sök inspiration när du skriver din egen text.

stadsteatern2-1024x683

Film

Här hittar du filmklipp från Helsingborg som exempelvis kan passa i början av en presentation. Filmerna är fria att användas men bara i sitt rätta sammanhang där en tydlig koppling till Helsingborg ska framgå.

Teamsbilder_VisitHBG3 (1)

Bakgrundsbilder Teams

Vill du visa vårt fina Helsingborg i dina teamsmöten? Här har vi samlat några fina inspirerande bilder från staden som får dig att drömma om att resa till Helsingborg.

Weekend guldkant kallbad

Årets höstkampanj

Under hösten fortsätter vi med sommarens kampanj som var på temat Årets. Här kan du se våra olika annonser som kommer användas.

Digitaliseringsdirektör Martin Güll talar på HBG Talks 2018.

Presentationer

Kundmöte, utländska gäster eller någon annan form av representation? Vi har sammanställt presentationer om Helsingborg som du kan använda i sin helhet eller utgå från när du vill berätta något om staden. Vi hoppas att den blir till nytta!

Filip och Hanna martin sörbo

Broschyrer och magasin

Helsingborg låter tala om sig lite varstans i världen. Här hittar du länkar till svenska och internationella artiklar om vår trevliga stad, som du kan citera eller få inspiration av. Här samlar vi även olika broschyrer och bilagor som staden tar fram.

statistik pexels

Statistik

Vill du använda dig av statistik från staden i exempelvis presentationer eller i andra sammanhang? Här har vi samlat en hel rad olika som JPEG bilder för att det ska vara lätt för dig att sätta in dem i ditt sammanhang.