Vill du vara med och stärka och sprida Helsingborg? Här hittar du allt du behöver.

Vårt mål är att Helsingborg ska vara staden med Sveriges bästa livskvalitet. Vi är på god väg, men för att nå ända fram behöver vi vårda, utveckla och sprida Helsingborg som stad. Var med du också!

Vi jobbar aktivt för att utveckla vår verktygslåda som du kan använda dig av för att kommunicera Helsingborg på ett inspirerande och enkelt sätt. Just nu finns det bland annat bilder, texter och filmklipp. Under hösten kommer fler texter, bilder men även presentationer som är fria att användas tillkomma.

Lycka till och glöm inte att hojta om du saknar något!

Tipsa oss och skicka in material

Har du tips på smultronställen som borde finnas med på denna sidan? Vill du sprida dina bilder, texter, filmer eller annat material? Hör då av dig till oss.
Skicka ett mejl med ditt tips eller material till visit@helsingborg.se. Materialet som du vill sprida, till exempel bilder eller filmer, får licensen CC BY. Det får spridas och omformas, men den som skapat materialet måste anges som exempelvis fotograf. Välkommen med din bild, text eller film.

helsingborgarena4-1024x683

Bilder

Alla bilder i biblioteket är fria att använda under licensen CC BY 2.5 både kommersiellt och redaktionellt, men bara i sitt rätta sammanhang där en tydlig koppling till Helsingborg ska framgå.

skrivmaskin pexels 2

Texter

Vi har tagit fram ett antal texter om Helsingborg, som är fria att använda.
Använd dem som de är, ta delar av dem eller sök inspiration när du skriver din egen text.

stadsteatern2-1024x683

Film

Här hittar du filmklipp från Helsingborg som exempelvis kan passa i början av en presentation. Filmerna är fria att användas men bara i sitt rätta sammanhang där en tydlig koppling till Helsingborg ska framgå. Fler filmer kommer inom kort.

Weekend guldkant kallbad

Årets höstkampanj

Under hösten fortsätter vi med sommarens kampanj som var på temat Årets. Här kan du se våra olika annonser som kommer användas.