Kontakt

Behöver du hjälp inför och under ditt besök i Helsingborg? Här har vi samlad information om InfoPoints, broschyrmaterial och hur du kan komma i kontakt med oss om du har frågor. Välkommen till Helsingborg!

 

Kontaktuppgifter & öppettider

Funderar du på att besöka Helsingborg eller du är i Helsingborg och har frågor om staden som besöksmål. Välkommen att kontakta stadens kontaktcenter. Öppettider måndag- onsdag 08.00-17.00, torsdag 08.00-18.00 och fredag 08.00-17.00. Du når kontaktcenter via telefonnummer 042-10 50 00 , mail: kontaktcenter@helsingborg.se  eller genom chatten under öppettiderna.

Om du har frågor eller synpunkter på denna webbplats är du välkommen att höra av dig till evelina.johnsson2@helsingborg.se

För samarbete och destinationsutvecklingsfrågor kontakta Försäljning och marknadschef Helena Wennerström helena.wennerstrom@helsingborg.se

 

Hitta en InfoPoint

En InfoPoint är en enklare form av turistinformation som finns på hotell, besöksmål eller butiker. De har svar på de vanligaste frågorna.

Vanliga frågor

Vi har satt ihop en FAQ där du får svar på de vanligaste frågorna. Hittar du inte informationen du söker? Ring eller maila oss, alternativt besök en InfoPoint.

Kontakta oss i sociala medier

Du kan enkelt nå oss genom att skicka ett meddelande i sociala medier. På vardagar är vi ofta snabba på att svara, på helgen kan det dröja en stund. Klicka på ikonerna nedan för att komma till våra kanaler.

Guide Helsingborg

Guide Helsingborg är en app som hjälper dig att hitta runt, hitta rätt och få storyn bakom sevärdheterna. Appen guidar dig i staden, på utställningar, i parker och bland föremål med ljud, bild och video. Den finns på flera av stadens stora besöksmål och listan med nya rundturer fylls på hela tiden. Du kan också använda Guide Helsingborg hemifrån för att kolla in vad som händer eller planera ditt besök.

En stad, en app – men massor av upplevelser!

Appen använder din telefons GPS för att ge vägbeskrivningar eller hitta föremål som är du är nära.  Vill du inte använda mobildata för att streama guiderna kan du ladda ner dem via wifi, till exempel i besöksmålens receptioner eller där Helsingborgs stads fria wifi finns.

Broschyrer och kartor

Här hittar du program, broschyrer och kartor från sevärdheter i och omkring Helsingborg.

FAQ

Svar på de vanligaste frågorna hittar du här.

Guide Helsingborg

Guide Helsingborg är en app som hjälper dig att hitta runt, hitta rätt och få storyn bakom sevärdheterna.

    Svenska