Kontakt

Letar du efter turistbyrån? Tyvärr, den finns inte. Men vi hjälper dig gärna här och nu! Maila eller ring oss gärna. Vill du möta oss? Här hittar du även information om när vi är ute på stan. Behöver du broschyrmaterial? Om du inte hittar trycksaken du söker i dokumentbanken nedan kan vi skicka den till dig, eller så hittar du den på någon av stadens InfoPoints. Välkommen till Helsingborg!

Kontaktuppgifter & öppettider

Vi har öppet måndag- onsdag 08.00-17.00, torsdag 08.00-18.00 och fredag 08.00-17.00. Då kan du nå oss via telefonnummer 042-10 50 00. Det går också bra att maila kontaktcenter@helsingborg.se.

Hitta en InfoPoint

En InfoPoint är en enklare form av turistinformation som finns på hotell, besöksmål eller butiker. De har svar på de vanligaste frågorna.
Hitta en InfoPoint via karta.

Vanliga frågor

Vi har satt ihop en FAQ där du får svar på de vanligaste frågorna. Hittar du inte informationen du söker? Ring eller maila oss, alternativt besök en InfoPoint.
Läs vanliga frågor och svar.

Kontakta oss i sociala medier

Du kan enkelt nå oss genom att skicka ett meddelande i sociala medier. På vardagar är vi ofta snabba på att svara, på helgen kan det dröja en stund. Klicka på ikonerna nedan för att komma till våra kanaler.

Guide Helsingborg

Guide Helsingborg är en app som hjälper dig att hitta runt, hitta rätt och få storyn bakom sevärdheterna. Appen guidar dig i staden, på utställningar, i parker och bland föremål med ljud, bild och video. Den finns på flera av stadens stora besöksmål och listan med nya rundturer fylls på hela tiden. Du kan också använda Guide Helsingborg hemifrån för att kolla in vad som händer eller planera ditt besök.

En stad, en app – men massor av upplevelser!

Appen använder din telefons GPS för att ge vägbeskrivningar eller hitta föremål som är du är nära.  Vill du inte använda mobildata för att streama guiderna kan du ladda ner dem via wifi, till exempel i besöksmålens receptioner eller där Helsingborgs stads fria wifi finns.

Broschyrer och kartor

Här hittar du program, broschyrer och kartor från sevärdheter i och omkring Helsingborg.

FAQ

Svar på de vanligaste frågorna hittar du här.

Guide Helsingborg

Guide Helsingborg är en app som hjälper dig att hitta runt, hitta rätt och få storyn bakom sevärdheterna.

Svenska