Street Art Tour på Söder med Kulturhotellet

10 augusti 2024, 13:00 - 14:30

10 aug
Street Art Tour på Söder med Kulturhotellet

I denna guidade gatukonsttur berättar Peter Eriksson från Kulturhotellet om konstnärerna bakom alla fantastiska skapelser, deras unika tekniker och berättelserna/tematiken som inspirerat deras arbete. Turen tar cirka 1,5 och börjar på Söderrummet på Gustav Adolfs torg. Turen är gratis och alla är välkomna!

Från att ha setts som ett ”obskyrt” tidsfördriv och en stängd värld har gatukonsten de senaste 10 åren tagit världen med storm och gett betraktare världen över ett välkommet tillskott av färg och stunder av reflektion. Så även i Helsingborg där stadsbilden de senaste åren har förgyllts med gatukonst av konstnärer från hela världen.

Oavsett om du är en konstentusiast, en kulturutforskare eller helt enkelt söker ett annat perspektiv på staden, bidrar vår gatukonsttur med en insiktsfull och inspirerande upplevelse. Engagera dig i konsten, interagera med det lokala samhället och lämna med en djupare förståelse och uppskattning för konstformen som färgar gatorna och blåser liv i vår stadsbild.

Street Art Tour på Söder med Kulturhotellet

  • Längd: 2 timmar

Plats

Gustaf Adolfs torg

25225 Helsingborg

Visa på karta