Möt Radiokorrespondenterna

3 september 2024, 18:00 - 20:00

3 sep
Möt Radiokorrespondenterna

Sveriges Radios korrespondenter är på plats när det händer, där det händer. Från våra utsända runtom i världen får du blixtsnabb nyhetsrapportering, men också fördjupning, analys och bakgrund till det som hänt. Vår förhoppning är att det gör världen lite mer begriplig. Nu får du chansen att möta radiokorrespondenterna och höra om deras arbete, deras vardag och erfarenheter.

Historier från hela världen och korrespondenternas verklighet står i centrum under kvällen. Det är ett unikt tillfälle att möta, diskutera och fråga två speciellt inbjudna korrespondenter om olika världshändelser och deras erfarenheter. Vem som besöker just din ort förblir en hemlighet in i det sista, då korrespondenterna ständigt är på resande fot och kan ändra resplaner med kort varsel.

När: 3 september klockan 18.00–19.15 samtal, 19.15–20.00 mingel med publik och korrespondent
Var: Dunkers kulturhus, konsertsalen
Entré: fri entré, men biljett behöver hämtas i biljettkassan

Utifrån aktuellt omvärldsläge har Sveriges Radio valt att genomföra trygghetshöjande åtgärder vid sina evenemang. En del i detta är att kontrollera innehållet i medhavda väskor samt visitering av besökare. Syftet med detta är att skapa en tryggare miljö för dig som gäst på evenemangen. Sveriges Radio rekommenderar alla att lämna större väskor hemma vilket underlättar för en snabbare och smidigare inpassering. I och med denna kontroll kan inpassering ta längre tid än tidigare. Vi ber dig därför att komma till oss i god tid före ditt evenemang.

Möt Radiokorrespondenterna

  • 3 september 2024, 18:00 - 20:00
  • Längd: 2 timmar

PlatsVisa på karta

Fler platser

Konsertsalen, Dunkers kulturhus
Kungsgatan 11
252 21 Helsingborg