Miss Li och Thomas Stenström

29 juli 2023, 19:30 - 23:00

29 jul
Miss Li och Thomas Stenström

Sofiero har äran att presentera Miss Li och Thomas Stenström i en unik sommarkonsert den 29 juli 2023. Artisterna gör endast två spelningar tillsammans i sommar med premiär i Helsingborg.

Vill du se Miss Li och Thomas Stenström tillsammans i sommar ska du passa på. De gör endast två exklusiva och unika sommarkonserter varav den ena äger rum hos oss på Sofiero, Helsingborg – en av Sveriges vackraste utomhusarenor. Efter premiären på Sofiero spelar de folkkära artisterna även på Stenungsbaden i Stenungsund. Det blir en oförglömlig kväll med två av landets mest folkkära artister och deras band.

På Sofiero öppnar Thomas Stenström konserten och bjuder på låtar som hela Sverige har förälskat sig i de senaste åren. ”Gråter om du vill”, ”Sista sommaren” och ”Ser du månen där du är ikväll” är bara några exempel på låtar att sjunga med till sena sommarnätter. Förra året var ett riktigt rekordår för artisten som sålde slut den ena spelningen efter den andra och framgångssagan fortsätter även 2023.

När Thomas Stenström har klivit av scenen är det dags för Miss Li att hänföra Sofieros publik med sin lekfullhet och intensiva scennärvaro. Hon är en artist som berör både på djupet och i stunden. Med flertalet låtar på topplistorna och slutsålda turnéer är Miss Li ständigt aktuell på den svenska popscenen. Vi ser fram emot att dansa till låtar som ”X”, ”Instruktionsboken” och ”Komplicerad”.

Köp dina biljetter till Miss Li och Thomas Stenström redan idag. Chansen att se både Miss Li och Thomas Stenström uppträda samma kväll kommer inte igen.

Miss Li och Thomas Stenström

  • 29 juli 2023, 19:30 - 23:00
  • Längd: 4 timmar
  • Ålder: Från 13 år

Plats

Sofiero
Sofierovägen 131
252 84 Helsingborg

Visa på karta

Arrangör

Nortic