Mamma Ljuger – sanningen om din uppväxt

12 oktober 2023, 19:00 - 20:30

12 okt
Mamma Ljuger – sanningen om din uppväxt

Var kommer mammas goda råd ifrån? Är det nedärvt från generationer av mammor alltifrån stenåldern eller är mamma med i en hemlig klubb där de kommer överens om att det är tre-sekunders regeln som gäller när man tappar något ätbart på marken? Är det bara myter och halvsanningar eller finns det ett uns av sanning att du måste magpumpas när du äter snorkråkor eller att knaka med knogarna leder till problem när du blir äldre?

Komikern Jan Bylund och psykologen Mattias Lundberg är tillbaka efter sin publiksuccé ”Den lyckliga pessimisten”. Med utgångspunkt i dessa vardagslögner ger de dig en underhållande upplevelse som får dig att minnas din egen barndom och kanske även inse att du själv sprider vidare dessa myter till dina barn.

Kom och skratta, och lär dig sanningen om varför det inte hjälper med coca-cola mot magsjuka, att det inte finns någonting som heter växtvärk. Att gratis är inte alltid gott och att ditt rum aldrig har sett ut som en svinstia. Vad än mamma säger!

Men pappa då? Hur kommer det sig att det bara är han som vet hur man bäst packar en bil och alltid är den som grillar köttet medan mamma lagar all annan mat? Ligger det i generna eller är det pappas enda sätt att få lite uppskattning? Jodå, pappa får vara med, med detta är främst en hyllning till mamma. En föreställning för alla som har en mamma, är en mamma, känner en mamma eller nån gång har sett en mamma.

Medverkande: Jan Bylund och Mattias Lundberg

Arrangör: Aplato AB

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

Mamma Ljuger – sanningen om din uppväxt

  • 12 oktober 2023, 19:00 - 20:30
  • Längd: 2 timmar

Prisintervall

  • Minimipris för sittande: 395 kr
  • Maximipris för sittande: 395 kr

Biljettyper

Ordinarie

  • Sittande
  • Minimipris:: 395 kr
  • Maximipris:: 395 kr

Plats

Helsingborgs Konserthus
Roskildegatan 1
25221 Helsingborg

Visa på karta