Jobba med teater? Info och workshop med Moomsteatern

5 april 2024, 16:30 - 17:30

5 apr
Jobba med teater? Info och workshop med Moomsteatern

Drömmer du om en karriär på scen? Vi letar efter dig som har en funktionsnedsättning och som drömmer om en framtid där du kan arbeta som skådespelare, dansare eller musiker. Kom och träffa oss och lär dig mer om hur det är att jobba med scenkonst.

På den här träffen berättar Dennis Mortensson om hur det är att jobba som skådespelare på Moomsteatern. Han kommer också att hålla i några teaterövningar för den som vill prova på. Under träffen får du dessutom chans att anmäla dig till projektet Viaductus. Under dom tre åren som vi gör projektet Viaductus ska vi jobba med en grupp personer som drömmer om att arbeta med musik, teater eller dans. Du som deltar i gruppen kommer att få möjlighet att utforska och utveckla ditt konstnärliga uttryck. Du får chansen att lägga nya erfarenheter till ditt CV, nätverka med branschen och lära dig mer om hur du kan ta dig vidare för att söka jobb som scenkonstnär. Man kan redan nu anmäla sig till ett av Viaductus prova på-tillfällen i Malmö: www.viaductus.com

Bakom Viaductus står Moomsteatern, Skånes Dansteater och ShareMusic & Performing arts. Projektet har stöd av Allmänna Arvsfonden.

När: 5 april klockan 16.30–17.30
Var: Dunkers kulturhus
Entré: fri entré, anmälan görs på

Jobba med teater? Info och workshop med Moomsteatern

  • 5 april 2024, 16:30 - 17:30
  • Längd: 1 timme

Plats

Dunkers Kulturhus
Kungsgatan 11
252 21 Helsingborg

Visa på karta