Diggiloo 2024

20 juli 2024, 18:00 - 21:45

20 jul
Diggiloo 2024

Diggiloo bjuder på en riktig mega-konsert-show-upplevelse. Och ännu en gång är det en imponerande samling artister som tar plats på scen: Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Jessica Andersson, Lisa Stadell, Saga Ludvigsson, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi. Det är som bäddat för spännande musikaliska möten, humor, hits och fenomenal spelglädje. Inte minst eftersom vi som vanligt lägger beslag på landets allra skickligaste musiker.

Nu laddar vi för att åka ut på vägarna och vi tar med oss vår Diggiloo-soffa, själva symbolen för vår gemenskap. Alla på scenen samtidigt, alla backar upp varandra, alla tar plats i soffan och lämnar spotlighten vidare. Diggiloo har alltid byggt på att landets hetaste artister visar sin mest generösa sida. Mot varandra och mot alla hundratusentals underbara människor som väljer att tillbringa sina sommarkvällar med oss.

Så hjärtligt välkommen att ännu en gång skratta, jubla, sjunga och dansa med oss medan solen går ned och scenljuset lyser upp himlen.

Servering och försäljning

Diggiloo är så mycket mer än bara härlig musik! God mat och dryck till exempel, vi har nämligen med oss vår egen Diggiloo-restaurang. Där vi serverar allt från välsmakande enklare maträtter till öl, vin och alkoholfria drycker. Utöver det så har vi flertalet kiosker på området, där du kan köpa godis, läsk, kaffe, kakor och korv etc. I vår souvenirshop på arenan hittar du dessutom utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, filtar, ponchos, och öronproppar.

Biljetter

Biljetter bokas på www.diggiloo.com .

För personlig service eller hjälp med din bokning kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70.

Tillgänglighetsanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45 kronor tillkommer.
Grupper (över 30 personer), bokas via julia@krall.se

Biljettpris från 495 kronor. Två barn till och med 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).

På de allra flesta spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där du tar med egen stol eller filt), avvikande orter förekommer.

Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com

Diggiloo 2024

  • 20 juli 2024, 18:00 - 21:45
  • Längd: 4 timmar
Tillgänglighet på platsen
  • Handikapptoalett

Pris

  • Standard: 495 kr

Plats

Hedens Idrottsplats
Planteringsvägen 139
25232 Helsingborg

Visa på karta

Arrangör

Krall Entertainment

Kontakt