CO-CREATIVE: vad händer med AI?

Många pratar om AI: bilbolag, vitvaruföretag, marknadsförare, kommuner. Men vad innebär det egentligen och hur kan vi praktiskt anpassa och applicera det inom våra egna verksamhetsområden.

Det är tuffa frågor kring AI som vi ställer oss när vi går in på början av det nya 20-talet. Vissa jämför till och med utvecklingen av AI med elektriciteten – att skiftet kommer att bli så betydande. Kommer AI bli en del av oss något som vi automatiskt använder som en del i vår vardag? Vi är inte riktigt där än men många pekar vägen dit, så vad kan AI faktiskt leda till? Som expert har vi bjudit in Navet.

Gäst: Navet

Navet är affärskonsulter som bland annat arbetar med rådgivning och företagsfrågor. I detta arbete är omvärldsbevakning och analyser en naturlig del för att få svar på frågor om marknaden, trender och vilket beteende människor har. Navet använder en AI-motor för sin analysdel som utifrån digital etnografi förstår människors beteende i den digitala sfären. Sammanvävt ger detta dig en djupare förståelse kring sammanhang och händelser vilket du och ditt företag kan agera efter. Vi lyssnar in konkreta case om hur de arbetar med AI och vad det kan innebära för nutiden.

Agenda:

  • Återblick 2019 – vad för trender är här för att stanna, går smidigt in på dagens ämne AI
  • Användningsområden inom AI: Chat bots, vitvaror, digitala analysverktyg, bildkategorisering?
  • Dagens fokus – Navet berättar om sitt analysverktyg uppbyggt på AI.
  • Avslut och frågor

——————————————————————-

Om CO-CREATIVE

Co-Creative handlar om att utbyta kunskap och kreativitet. Inledningsvis är det en serie träffar med fokus inom kommunikation och marknad. Ambitionen är att diskutera och djupdyka i aktuella ämnen, trender, utmaningar och frågor som rör oss alla och få in olika perspektiv på detta – genom genuin spetskunskap från medverkande aktörer. Med ett nytt tema varje gång, och förhoppningsvis fler och mer bekanta ansikten, är det detta vi hoppas uppnå tillsammans.

#THE FIRST ONE – vad händer med AI?

# THE SECOND ONE – hur förenklar du din digitala sociala närvaro?

#THE THIRD ONE – vad trendar i kommunikationsvärlden?

#THE FOURTH ONE – hur påverkar dagens trender i omvärlden politiska kampanjer?

#THE FIFTH ONE – konsumtionsbeteende och shopping i juletider

Välkommen!

Psst..

Sitter du eller din arbetsplats på en trend, ett ämne eller en kunskap som du tycker att vi ska lyfta fram? Vill ni vara med och co-hosta? Skicka oss ett mail: rebecka@mindpark.se eller antonie@rileyand.com

Datum/tidpunkt
Datum Tid
  • Mindpark
  • Bredgatan 11
  • Helsingborg
  • 23 januari 2020, 15:30 - 17:00

Adress: Bredgatan 11, Helsingborg

Besök webbplats Vägbeskrivning Visa på karta