Benjamin Ingrosso Better Days Tour 2024

18 juli 2024, 20:00 - 23:00

18 jul
Benjamin Ingrosso Better Days Tour 2024

Benjamin Ingrosso, Sveriges största stjärna just nu, är klar för Sofiero! Med bagaget fullt av hitlistefavoriter kommer han till Helsingborgs mest älskade sommarscen den 18 juli 2024.

I somras genomförde Benjamin Ingrosso sin allra första sommarturné ”Allt Det Vackra”. Turnén som besökte flera festivaler och spelställen blev en enorm succé med över 100 000 i publiken. Nästa sommar är det äntligen dags för Benjamin att åter ta sig ut på vägarna med sin storartade Sverigeturné ”Better Days Tour 2024”! Missa inte sommarens höjdpunkt när en av Sveriges främsta liveartister tar sig an några av landets mest enastående och natursköna konsertplatser.

”När vi gjorde ”Allt Det Vackra”-turnén så hade jag ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Det var med spänning och nervositet vi gav oss ut, för att mot slutet landa i att det var det absolut mäktigaste, finaste och kärleksfullaste jag någonsin har varit med om. Nu är det dags igen och jag och bandet är mer laddade än någonsin. Det får mig att önska att det redan var nästa sommar” – Benjamin Ingrosso

Med över 750 miljoner streams, en imponerande samling Guld- och Platina-certifierade singlar och tre fullängdsalbum som alla toppat listorna, har Benjamin Ingrosso etablerat sig som ett av Musiksveriges största namn. Hans mångsidiga musikaliska uttryck, som visats upp i flera hyllade samarbeten, har jämförts med ikoniska artister som Bruno Mars och George Michael. Med ett imponerande cv på bara några år har Benjamin vuxit att bli en av landets mest omtyckta artister och personligheter.

2024 blir ett stort år för Benjamin Ingrosso som utöver sin efterlängtade ”Better Days
Tour” planerar att släppa ny musik.

“Ingrosso besitter en stjärnglans som branschen inte är direkt bortskämd med” – Aftonbladet

“Benjamin Ingrosso lyckas under hela spelningen förmedla kärlek, omtanke och glädje på ett
fullständigt genuint vis.” – Göteborgs Posten

“Jag tror inte att det finns någon annan artist i Sverige som är lika omtyckt och beundrad av en så bred publik som Benjamin Ingrosso är idag.” – QX

“Benjamin Ingrosso står inte på scenen — han äger den” – Norran

“Benjamin Ingrosso sjunger, dansar, håller publiken i ett fast grepp och lämnar ingen i sticket.
Allt, precis allt, är maxat på konserten” – Jönköpings Posten

Läs mer om Better Days Tour 2023 – 2024 (nojet.se)

Benjamin Ingrosso – Better Days Tour Biljetter HELSINGBORG
tors 18 juli 2024 20:00 (ticketmaster.se)

ÅLDERSGRÄNS
Ingen åldersgräns, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0–12 år). Barnbiljett kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett. Ordinarie biljett gäller från 13 år och uppåt. Barn måste gå tillsammans med vuxen (18+ år).

Obs! på grund av myndighetens restriktioner angående ljudnivå hänvisas barn under 13 år till särskilda områden oavsett om hörselskydd bärs eller inte. Av säkerhetsskäl är barnvagnar ej tillåtna. Småbarn måste bäras i bärsele.

HÅLLTIDER
18.00: Insläpp
20.00: Start
23.00: Slut
Obs! Tiderna är cirkatider.

Arrangör: Live Nation
Lokal arrangör: Nöjet Konsert

MAT OCH DRYCK
Mot bakgrund av polisen beslut att förbjuda väskor vid större evenemang är medhavd picknick inte tillåten. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

VÄSKFÖRVARING
Du kan förvara din väska i vår förvaringscontainer på parkeringsplatsen utanför huvudentrén från kl 15.30. Vi tar endast emot ryggsäckar, handväskor och andra mindre väskor. Du kan tyvärr inte förvara några andra föremål här, utan endast väskor. Priset för förvaring är 50 kr. Av säkerhetsskäl behöver personalen titta i väskan.

Benjamin Ingrosso Better Days Tour 2024

  • 18 juli 2024, 20:00 - 23:00
  • Längd: 3 timmar

Prisintervall

  • Minimipris för sittande: 695 kr
  • Maximipris för sittande: 695 kr

Biljettyper

Ordinarie

  • Sittande
  • Minimipris:: 695 kr
  • Maximipris:: 695 kr

Plats

Sofiero slott och slottsträdgård
Sofierovägen 131
25189 Helsingborg

Visa på karta