Albin Lee Meldau – Hommage på svenska

5 november 2023, 19:30 - 22:00

5 nov
Albin Lee Meldau – Hommage på svenska

I höst åker Albin Lee Meldau ut på en konserthusturné som har fått namnet ”Hommage på svenska”. Albin och hans musiker bjuder på favoriterna från den egna repertoaren men också från vår visskatt med musik från bland andra Fred Åkerström, Cornelis Vreeswijk och Alf Robertson. Det blir intima, varma konserter som är unplugged och musikerna växlar mellan olika instrument för att skapa en musikalisk variation som tillsammans med Albins röst bjuder på alla de färger den svenska visan innehåller.

”Det ska bli så roligt att ta med dessa fantastiska musiker ut på turné och få dela med mig av mina absoluta favoriter från mina egna låtar men också en del musik från dessa legendariska visskapare. När vi har planerat den här turnén så har vi tänkt oss 60-talets sound, det som var lite mer akustiskt. Ser mycket fram emot att möta min publik på konserthusen i höst.”

Bandet består av Simon Söfelde (kapellmästare, gitarr), Kalle Stenbäcken (piano + trummor), Jon Henriksson (kontrabas), Axel Croné (klarinett, saxofon & flöjt), Amelie Evmark (violin, sång) och Manuela Ferrão (cello).

Mat och dryck
Slipp köer och förbeställ mat och dryck att avnjuta före konserten. Beställningen måste göras senast klockan 12.00 vardagen innan. Du kan även beställa på plats i Markelius Bar och Café, med reservation för slutförsäljning. Vi öppnar 1,5 timme innan konserten börjar. Förbeställ här

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

Åldersgräns: 13 år

Albin Lee Meldau – Hommage på svenska

  • 5 november 2023, 19:30 - 22:00
  • Längd: 3 timmar

Prisintervall

  • Minimipris för sittande: 395 kr
  • Maximipris för sittande: 1195 kr

Biljettyper

Ordinarie

  • Sittande
  • Minimipris:: 395 kr
  • Maximipris:: 1 195 kr

Plats

Helsingborgs Konserthus
Roskildegatan 1
25221 Helsingborg

Visa på karta