Foto: bildburken.se

Välkommen till Helsingborg & Eskilscupen!

Nej tyvärr, vi kan inte hjälpa er med bästa försvarsspelet, effektivaste strafftekniken eller med en analys av motståndarlaget. Men! Att tipsa om saker att hitta på i Helsingborg mellan fotbollsmatcherna, det är vi proffs på!

Därför har vi här samlat allt roligt vi kan komma på, både för laget och för medföljande hejarklack. Typ som att göra bomben i havet, käka tapas med minibestick, klappa apor och ormar, åka utomlands eller studsa runt på Jumpyard. Finns det många olika viljor bland kidsen? Ingen fara! En av fördelarna med Helsingborg är att här är det nära till allt, så ni kommer hinna med mycket!

 

Guider

Välkommen till Hx-festivalen

Helsingborgs härligaste sommarfest

2-3 augusti fylls Helsingborgs gator och torg med klassiska marknads- och matknallar samt en mängd roliga aktiviteter för hela familjen. Låt tivolits åkattraktioner locka, eller dansa framför scenerna där några av Sveriges hetaste artister spelar. Njut av det goda från någon av stadens krögare innan du tar chansen att hitta nya och gamla vänner medan solen går ner över Öresund. Självklart är det gratis inträde!